Tuesday, December 25, 2012

Ответ: [XİLAS] *N*I*G*A*R* *Y*A*Q*U*B*L*U* *A*Z*A*D*L*I*Q*!

YEGANE XANIMLA TAM RAZIYAM.BİR DEKİ YENİ BİZİM...
Jasmin Azad 26 декабря г. 10:52
YEGANE XANIMLA TAM RAZIYAM.BİR DEKİ YENİ BİZİM AZERBAYCANDAHER ŞEYİ TALAYAN OĞRULUQ EDEN HER ŞEYİ PULA SATAN EVLER YIXAN EVLERİ XALQIN ELERİNDEN ALAN HAKİMİYYET SİSTEM VE MEHKEMELER DEYİLMİ NİYE ONLARI QINAMIRSINIZ?ŞÜKÜR ALLAHA Kİ AZERBAYCANDA YAŞAYIRIQ VE HER ŞEYİN NECE NE TEHER OLDUĞUNU BİLİRİK BİZE QANUNDAN DANIŞMAYIN .HAKİMİYETDEKİLERİN BALALARINA GELENDE ONLARIN UŞAQLARI BALADIR AMMA BİZİMKİ YOX? TEM BOLEE DE Kİ ONLAR ERMENİ YREZDİ KÜRD TÖREMELERİDİR AMMA BİZLER BİZİM UŞAQLAR AZERBAYCANLILARDIR!XALQA QARŞI TERRORU DAYANDIRIN!
Предыдущие комментарии
Jasmin Azad
Jasmin Azad26 декабря г. 10:49
beli mentiqe gelende eger qerez yoxdursa onda onlar niye cezalanmayıb vehşi vaRVAR HAKİMİYYETİN TEREFDARI fEXREDDİN!
Yegane YH Hajiyeva
Yegane YH Hajiyeva26 декабря г. 10:40
Fakhraddin Qul Oglu,Aydin emini eyni mentigle geza veziyyetini yaradan 07 ile mashinin ustune chixan kamaz da oldurub,bes onlar niye hebs olunmayib ???!!!
Ve ya eyni mentigle bir il once Nigardan da yashca boyuk bir xanim 3 neferi mashini ile oldurende o niye hebs olunmadi ???!!!
Jasmin Azad
Jasmin Azad26 декабря г. 10:30
bilirsiniz Faxraddin bey xahiş edirem varvar kimi danışmayın!bura Azerbaycandır ve Azerbaycanın menitaliteti ümumiyyetle qezaya göre sui-istifade edib xalqın qızının başına bele oyun getirmezler!görün hakimiyyet ne gündedir ki,qızcığazdan öcedini çıxardır!Hamımızın balalrı var hamının ailesinin başına gele biler qeza lakin bundan insana xanıma qarşı sui-istifade etmek varvar ve oğru celladların nakişilerin işidir!
Adam Insan
Adam Insan24 декабря г. 22:44
Fakhraddin Turk oglusan????
Fakhraddin Turk Oqlu
Fakhraddin Turk Oqlu24 декабря г. 22:40
Gezel mentiqdir. Aydın emini öldürdüm, ancaq meni "nahaqdan" hebs edibler. Men kimi istiyirem öldüreceyem, ancaq mene gözün üstünde qaşın var dememelidiller.
Просмотреть все комментарии
Исходная публикация
Hikmet Aliyev
Hikmet Aliyev21 сентябрь г. 22:35
*N*I*G*A*R* *Y*A*Q*U*B*L*U* *A*Z*A*D*L*I*Q*!

Просмотреть публикацию в Facebook · Редактировать настройки электронной почты · Ответьте на это сообщение, чтобы добавить комментарий.

No comments: