Tuesday, December 25, 2012

Ответ: [XİLAS] *N*I*G*A*R* *Y*A*Q*U*B*L*U* *A*Z*A*D*L*I*Q*!

beli mentiqe gelende eger qerez yoxdursa onda...
Jasmin Azad 26 декабря г. 10:49
beli mentiqe gelende eger qerez yoxdursa onda onlar niye cezalanmayıb vehşi vaRVAR HAKİMİYYETİN TEREFDARI fEXREDDİN!
Предыдущие комментарии
Yegane YH Hajiyeva
Yegane YH Hajiyeva26 декабря г. 10:40
Fakhraddin Qul Oglu,Aydin emini eyni mentigle geza veziyyetini yaradan 07 ile mashinin ustune chixan kamaz da oldurub,bes onlar niye hebs olunmayib ???!!!
Ve ya eyni mentigle bir il once Nigardan da yashca boyuk bir xanim 3 neferi mashini ile oldurende o niye hebs olunmadi ???!!!
Jasmin Azad
Jasmin Azad26 декабря г. 10:30
bilirsiniz Faxraddin bey xahiş edirem varvar kimi danışmayın!bura Azerbaycandır ve Azerbaycanın menitaliteti ümumiyyetle qezaya göre sui-istifade edib xalqın qızının başına bele oyun getirmezler!görün hakimiyyet ne gündedir ki,qızcığazdan öcedini çıxardır!Hamımızın balalrı var hamının ailesinin başına gele biler qeza lakin bundan insana xanıma qarşı sui-istifade etmek varvar ve oğru celladların nakişilerin işidir!
Adam Insan
Adam Insan24 декабря г. 22:44
Fakhraddin Turk oglusan????
Fakhraddin Turk Oqlu
Fakhraddin Turk Oqlu24 декабря г. 22:40
Gezel mentiqdir. Aydın emini öldürdüm, ancaq meni "nahaqdan" hebs edibler. Men kimi istiyirem öldüreceyem, ancaq mene gözün üstünde qaşın var dememelidiller.
Hikmet Aliyev
Hikmet Aliyev21 декабря г. 18:18
Nigar Yaqublunun mehkemedeki son çìxìshì:"Aydìn emi menim günahìm üzünden rehmete gedibse,hebsde oldugum bu 4 ay erzinde neler çekdiyimi menden bashqa heç kim bile bilmez.Daxilen çekdiklerimin yanìnda sizin vereceyiniz ceza heç nedir.Ilk günden demishem ki,bu qezanì men töretmishem.Dememishem ki,meni mesuliyyete celb etmeyin.Allah heç bir xanìma qoluna qandal vurulmasìnì,demir qapìlarìnì zerble üzüne çìrpìlmasìnì göstermesin... Meni hebs elemekle fexr elemesinler,güclerini menim üzerimde göstermesinler.Bu gün menim hebsde olmagìmìn esl sebebi bellidir.Aydìn eminin ölümünden meni ve ailemi cezalandìrmaq üçün istifade elediler.Fikirleshmeyin ki,bu hakimiyyet hemishe qalacaq.Gedecek,amma sizler cavab vermeli olacaqsìnìz.Biz hem de ona göre mübarize aparìrdìq ki,ölkede müsteqil,edaletli mehkemeler olsun,siz hakimler kimlerinse sifarishile yox,vicdanla,leyaqetle qerar veresiniz.Bu müddetde ne hakim,ne de prokuror birce defe de menim gözümün içine dik baxa bilmedi.Teessüf ki,insanlar bir vezifeye göre vicdanlarìnì,leyaqetlerinh ayaqlar altìna atìrlar... Siz mehkemeye,özünüze hörmet teleb edirsiz,bes bu hörmeti haqq elemisinizmi?Qerarì leyaqetle,vicdanla çìxarìrsìnìzmì?Men heç ne itirmedim.En böyük qazancìm ise Adil Ismayìlov ve Elton Quliyevi tanìmagìm oldu.Men her sheyi sizin vicdanìnìza,sherefinize,leyaqetinize buraxìram..."
Просмотреть все комментарии
Исходная публикация
Hikmet Aliyev
Hikmet Aliyev21 сентябрь г. 22:35
*N*I*G*A*R* *Y*A*Q*U*B*L*U* *A*Z*A*D*L*I*Q*!

Просмотреть публикацию в Facebook · Редактировать настройки электронной почты · Ответьте на это сообщение, чтобы добавить комментарий.

No comments: